Sundere snickersbarer

Sundere version af koldskål

image1Koldskål (1 liter):

1 liter kærnemælk
2 spsk. cremefraiche
2 spsk. agavesirup
saft fra 1/2 lime
evt. lidt sødemiddel
1/2 tsk. vaniljepulver eller 1 tsk. vaniljeessens

Kammerjunkere (ca. 35 stk):
110 g. havregryn
70 g. mandler (blendet til mel)
2 store spsk. honning
3 spsk. kokosolie
1/3 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
1 æg

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Koldskålen laves først. Bland alle ingredienser og pisk med et piskeris. Smag til så det får den ønskede sødme/surhed.
2. Blend alle ingredienserne til kammerjunkerne og læg små kugler på en bageplade beklædt med bagepapir – tryk dem lidt flade.
3. Bag dem i ovnen i cirka 15 minutter til de er gyldne. Lad dem afkøle på en rist, så de bliver sprøde.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sundere snickersbarer