Smørrebrød: Kartoffelmad med jordskokkepure, syltede rødløg og hjemmeristede løg

Sundere version af koldskål

Koldskål (1 liter):

1 liter kærnemælk
2 spsk. skyr, neutral
2 spsk. agavesirup
saft fra 1/2 lime
1/2 tsk. vaniljepulver eller 1 tsk. vaniljeessens

Kammerjunkere (ca. 35-40 stk):
70 g. mandler
100 g. havregryn
3 spsk. kokosolie
1/3 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1 stk. æg
2 tsk. vaniljepulver

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 170 grader varmluft. Koldskålen laves først. Bland alle ingredienser og pisk med et piskeris. Smag til så det får den ønskede sødme/surhed.
2. Blend alle ingredienserne til kammerjunkerne og læg små kugler på en bageplade beklædt med bagepapir – tryk dem lidt flade.
7. Bag ved 170 grader varmluft i cirka 12-15 min.
8. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle på en rist, så de bliver sprøde.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smørrebrød: Kartoffelmad med jordskokkepure, syltede rødløg og hjemmeristede løg