Varme hveder - den bedste opskrift på hvedeknopper

Nem tærte – med broccoli og bacon

31154158_10213658047078010_7147039804922789888_n 31164144_10213658047278015_7680371650985984000_n

Opskrift: (tærtefad med diameter på 24 cm)
Tærtebund:
100 g. hvedemel
80 g. fuldkornsspeltmel
90 g. smør
2-3 spsk. vand
0,5 tsk. salt

Fyld:
1 pakke bacon
1/2 broccolihoved
5 stk. æg
3 spsk. mælk
salt/peber

Fremgangsmåde:
1. Skær smør i små stykker. Bland det sammen med de resterende ingredienser og ælt indtil du har en sammenhængende, ensartet dej.
2. Sæt dejen på køl i cirka 30 min.
3. Skær broccoli i mindre stykker. Kog noget vand og hæld det over dine broccoli, lad det stå og trække i cirka 5 min. Hæld vandet fra.
4. Steg bacon, men ikke så det er helt færdigstegt. Det skal stege færdigt i ovnen med tærten.
5. Pisk æg sammen med mælk og salt/peber.
6. Rul din tærtedej ud. Smør tærtefadet med lidt smør eller olie. Placer tærtedejen i tærtefadet og sørg for, at dejen er helt op til kanten hele vejen rundt.
7. Varm ovnen op til 200 grader varmluft.
8. Fyld broccoli og stykker af bacon rundt på hele tærten. Hæld æggemassen ovenpå og drys evt. lidt ekstra salt og peber på.
9. Bag tærten i cirka 16-17 min.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varme hveder - den bedste opskrift på hvedeknopper