Acaibowl - smoothiebowl med superfood

Marengskage med hindbærskum og bær (NEM)

image4

Opskrift (2-4 personer, cirka Ø16 cm):

3 æggehvider
130 g. sukker
1 tsk. vaniljesukker
2,5 dl. fløde (gerne cremefine til piskning, den er cremet)
110 g. optøede hindbær fra frost
2 tsk. flormelis
100 g. hvid chokolade
Bær efter ønske

Fremgangsmåde:
1. Opvarm ovnen på 120 grader alm. ovn. Pisk æg, sukker og vaniljesukker helt stift.
2. Lav to bunde på et bagepapir (cirka 16 cm i diameter).
3. Bag bundene ved 120 grader i 1 time.
4. Pisk nu fløde stivere end normalt i en skål. Blend hindbær i en anden skål, så der er så få klumper som muligt.
5. Bland nu hindbærsaucen over i fløden og vend forsigtig rundt. Tilsæt flormelis.
6. Når bundene er færdige afkøles de på en rist. Inden servering smøres der hindbærskum mellem de to bunde (og evt. grofthakket hvid chokolade). Se fremgangsmåde på billederne nedenfor.
7. På toppen pyntes med bær, små marengs, chokolade, mynte blade eller andet.

Ps. Bundene kan godt laves dagen før, og så er det jo en super nem dessert til gæsterne 😉

image3 image2 image1

   

2 kommentarer

  • Line

    Øv øv. Mine bunde blev slet ikke sprøde. Hvad gør jeg galt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Line

      Åbnede du ovnen undervejs? Det må man nemlig ikke. Det bedste er faktisk at slukke ovnen, når tiden er gået og så lade dem stå i ovnen, indtil den er kølet ned 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acaibowl - smoothiebowl med superfood