Choko nice-cream

Syltede rødløg

image1

Opskrift (1 glas):

2 store rødløg
3,5 dl. eddike
1 dl. sukker
1 tsk. peberkorn
4-5 blade laurbær blade

Fremgangsmåde:
1. Skær rødløg i skiver eller både, og læg dem i et rent/skoldet glas som kan lukkes tæt.
2. Bland eddike, sukker, peberkorn og laurbærblade i en lille gryde og bring det i kog.
3. Når det koger hældes det over i glasset og det lukkes og stilles på køl. Lad dem stå natten over.

De syltede rødløg kan holde sig i 2 uger i glasset, hvis de er under eddiken.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Choko nice-cream