Banankage med chokoladestykker

Koldhævede flutés med surdej

image4

Opskrift (4 flutes):
3 spsk. hvedesurdej (fodret og nedjuseret i temperatur)
5 dl. vand
6 g. gær
630 g. hvedemel
1,5 tsk. salt

Olie

Fremgangsmåde:
1. Kom alle ingredienser i en røremaskine eller en skål. Ælt til den er ensartet.
2. Smør en skål med olie, og put dejen heri. Dæk skålen til med film, og lad det stå på køl i minimum 12 timer.
3. Tænd ovnen på 250 grader alm. ovn. Drys med en del mel på bordet, og hæld dejen stille ud på bordet. Skær tre lange brød, sno dem en gang og put dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
4. Når ovnen er varm bages brødene ved 250 grader i 10 minutter, hvorefter varmen nedsænkes til 200 grader og de bages videre i 8 minutter mere.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage med chokoladestykker