Koldhævede flutés med surdej

Pastasalat med hjemmelavet pesto

image3Opskrift (3-4 personer):
250 g. pasta
1/2 glas soltørrede tomater (de billige fra Netto)
En portion persillepesto (opskrift finder du her)
3 store håndfulde grønne frosne bønner
200 g. cherrytomater
75 g. feta

Fremgangsmåde:
1. Kog vandet til din pasta og salt vandet godt. Når vandet koger, så tilsætter du din pasta.
2. Når pastaen er 1 min fra et være al dente (færdige), så tilsætter du de frosne bønner og lader dem ligge i vandet sammen med pastaen i 1 min (ikke lad dem ligge for længe, da det giver slatne bønner – og vi vil have dem sprøde ;-))
3. Nu dræner du din pasta og dine bønner og når vandet er hældt fra, så hælder du det tilbage i gryden.
4. Så tilsætter du frosne grønne ærter (de tør op, når de bliver blandet med den varme pasta), persillepesto og soltørrede tomater + lidt af olien fra tomaterne, så undgår du, at pastasalaten bliver tør.
5. Rør det hele godt sammen og smag den til. På toppen drysses med cherrytomater og fetaost.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede flutés med surdej