Koldhævede flutés med surdej

Pastasalat med hjemmelavet pesto

image3Opskrift (3-4 personer):
250 g. pasta
1/2 glas soltørrede tomater (de billige fra Netto)
En portion persillepesto (opskrift finder du her)
3 store håndfulde grønne frosne bønner
200 g. cherrytomater
75 g. feta

Fremgangsmåde:
1. Kog vandet til din pasta og salt vandet godt. Når vandet koger, så tilsætter du din pasta.
2. Når pastaen er 1 min fra et være al dente (færdige), så tilsætter du de frosne bønner og lader dem ligge i vandet sammen med pastaen i 1 min (ikke lad dem ligge for længe, da det giver slatne bønner – og vi vil have dem sprøde ;-))
3. Nu dræner du din pasta og dine bønner og når vandet er hældt fra, så hælder du det tilbage i gryden.
4. Så tilsætter du persillepesto og soltørrede tomater + lidt af olien fra tomaterne, så undgår du, at pastasalaten bliver tør.
5. Rør det hele godt sammen og smag den til. På toppen drysses med cherrytomater og fetaost.

   

2 kommentarer

  • Anne

    I beskrivelsen skriver I, at der skal ærter i, men de er ikke nævnt under ingredienser. Synes heller ikke jeg kan se dem på billedet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede flutés med surdej