Sundere jordbærtærte

Paprikagryde med kylling og peberfrugt

Opskrift: (4 personer)
500 g. fersk kyllingefilet
2 stk. rødløg
1 rød peberfrugt
4 tsk. paprika
2 tsk. tomatpure
2 dl. tomatsauce (eller blendede hakkede tomater)
1 dl. vand
1 stk. hønsebouillionterning
250 ml. madlavningsfløde
2 spsk. ketchup

4 stykker parmaskinke/serranoskinke eller bacon
Frisk persille
Kogte ris, kartofler eller pasta

Fremgangsmåde:
1. Skær rødløg og peberfrugt i både eller strimler.
2. Skær kylling i tern eller strimler.
3. Varm en pande op med lidt fedtstof på. Start med at stege serranoskinke eller bacon. Lad det dryppe af på fedtsugende papir.
4. På samme pande steges kylling, som krydres med salt og peber.
5. Herefter tilsættes løg og peberfrugt.
6. Tilsæt paprika og tomatpure og rør godt rundt.
7. Tilsæt tomatsauce, vand og hønsebouillionterning.
8. Lad det simre et par minutter. Tilsæt herefter madlavningsfløde. Lad det hele simre i 10-15 min. Smag evt. til med ketchup, salt og peber.
9. Til sidst brækkes serranoskinke eller bacon i små stykker og lægges ovenpå. Drys evt. også med frisk persille.
10. Server med kogte ris, kartofler eller pasta.

   

2 kommentarer

  • Sidsel

    Kan man erstatte madlavningsfløde med f.eks. kokosmælk?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Sidsel

      Vi har ikke prøvet det, men det vil uden tvivl ændre smagen. Du kan jo altid forsøge dig frem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere jordbærtærte