Durum calzone med skinke og champignon

Sundere bananmuffins

Opskrift (9 store muffinsforme):
3 stk. bananer (meget modne)
3-5 stk. dadler (alt efter hvor modne dine bananer er)
1/2 dl. smeltet kokosolie
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljepulver (kan udelades)
1 spsk. kanel (kan udelades)
1 dl. vand
2 stk. æg
50 g. havregryn blendet til mel
50 g. nøddemel (mel af hasselnødder, mandler, valnødder etc. – kan også erstattes af 50 g. havregryn).

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Blend bananer, dadler, kokosolie og æg sammen med en stavblender.
2. Blend havregryn til mel og nødder til mel (gøres super hurtigt i en minihakker eller foodprocessor).
3. Tilsæt vaniljepulver, bagepulver, kanel, havremel og nøddemel til din våde masse.
4. Rør det godt sammen.
5. Fordel din dej i muffinsforme. Vi fik 9 stk.
6. Drys evt. med lidt havregryn, hakkede nødder, chokolade eller andet ovenpå.
7. Bages i cirka 25 min. Tjek om de er færdige ved at stikke en tandstik eller andet tyndt ned i dine muffins. Hvis tandstikken kommer ud ren, så er dine muffins færdige.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Durum calzone med skinke og champignon