Sundere bananmuffins

Chili’s Classic Nachos

Opskrift (4 serveringer)

ca. 32 store Tortilla Chips/nachos (ikke for krøllet)

Bønne Queso:
1 dåse røde kidney bønner
100 g. chorizo
3 spsk. olie
2 spsk. mel
3 spsk. mælk
125 g. cheddar ost
125 g. havarti ost

Til top:
200 g. cheddar
Jalapenos

Kan serveres med salsa, cremefraiche, pico de gallo, majs, guaccamole osv..

Fremgangsmåde:

  1. Steg chorizo sammen med lidt olie på en pande.
  2. Tilsæt derefter drænede bønner, havarti og cheddar ost på panden.
  3. Tilsæt derefter mel på panden og steg det af.
  4. Dernæst tilsættes mælk og der røres godt rundt.
  5. Hæld nu massen i en blender, og blend det til en ensartet masse.
  6. Smør nu et lag på hver nachos, og top med cheddar. Læg alle chipsene på en bageplade og bag dem i ovnen i 5-7 minutter eller til at osten er smeltet.
  7. Når de er færdige toppes med en jalapenos på hver nachos. Servér med det du vil.
   

2 kommentarer

  • Susie

    Hej – det ser så lækkert ud 😋 vi elsker mexicansk mad. Hvilken slags bønner bruger I? Bønner i tomat eller blot hvide bønner. Tak for nogle virkelig gode opskrifter. Vi har lige fået gyro idag – kæmpe hit 😉 mvh susie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Susie,
      Dejligt du bruger vores opskrifter flittigt 🙂 Vi bruger røde kidney bønner – det får vi lige skrevet i opskriften. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det!
      Mvh Amanda og Mathilde

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere bananmuffins