Maregns kage med hindbærmousse

Indbagt laks med hollandaise og bagte peberfrugt

Opskrft (2 personer):

Indbagt laks:
150 g. ricotta ost eller natural philadelphia
1/2 bundt dild
1/2 bundt persille
1 fed hvidløg
Groft salt
250 g. laksefiletter
250 g. butterdej

Hollanddaise sauce:
125 g. smør
3 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. hvidvin
salt, peber og citronsaft

Bagte peberfrugt:
2 peberfrugt
lidt olivenolie
Groft salt

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
2. Bland naturalost med hakket hvidløg, dild, persille og salt – og skær skindet af laksen.
3. Rul nu butterdejen ud, og læg laksen på i en lang stribe i den ene side. Smør ostecremen ovenpå. Fold nu den anden side henover laksen, og pres siderne sammen. Lav evt. nogle snit i dejen.
4. Skær peberfrugt i skiver og smør dem med lidt olie og drys lidt salt på.
5. Læg den indbagte laks og peberfrugterne på en bageplade og bag dem i ovnen i 25 minutter.
6. Nu skal saucen laves. Først smeltes smørret i en gryde.
7. Derefter skal smørret tages fra i et lille krus. Ved lav varme kommes æggeblommer i gryden sammen med hvidvin. Dette røres godt rundt, indtil det samler sig. Derefter tilsættes lidt smør af gangen, hvorefter saucen til sidst smages til med salt, peber og citronsaft. Pas på for meget varme, da saucen så kan skille.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maregns kage med hindbærmousse