Spinatpasta med porrer, peberfrugt og kylling

Maregns kage med hindbærmousse

Opskrift (en kage eller et tal – til cirka 6 personer):

Marengs bund:
3 pasteuriserede æggehvider
220 g. blendet sukker
1 tsk. citronsaft

Hindbær mousse:
4 dl. piskefløde
500 g. frosne hindbær
300 g. hvid chokolade
4 spsk. rørsukker
2 dl. piskefløde

Fremgangsmåde:
1. Opvarm forsigtigt 4 dl. fløde i en gryde og tilsæt hvid chokolade. Opkog frosne hindbær i en anden gryde og dræn saften fra i en si. Tilsæt rørsukker i hindbærsaften og tilsæt den så i fløde/chokolade blandingen. Stil blandingen på køl i minimum 2 timer og gerne natten over.
2. Blend sukker til fint mel. Pisk æggehvider til de skummer og tilsæt så citronsaft, og pisk helt stive.
3. Tilsæt en spsk. sukker af gangen og pisk til du har en god stiv marengs.
4. Kom det i en sprøjtepose og sprøjt små kugler så det ligner et tal eller en normal rund bund.
5. Bag det i ovnen ved 95 grader alm. ovn i cirka 3 timer. Hold øje med at de ikke bliver gyldne. Vigtigt at du kun bager en bageplade af gangen, hvis du bager flere.
6. Når marengs er bagt og kølet af, så skal moussen ud og piskes stift. Derefter piskes der i en skål 2 dl. piskefløde, som vendes i moussen. Kom moussen i en sprøjtepose og sprøjt det på marengsbunden.
Pynt med det du har lyst til. Vi brugte lyserødt slik, friske hindbær, skovsyre, små marengs og guld glimmer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatpasta med porrer, peberfrugt og kylling