Chili's Classic Nachos

Spinatpasta med porrer, peberfrugt og kylling

Opskrift (2 portioner):
250 g. frisk spinatpasta
1 løg
2 fed hvidløg
Lidt frisk chili
150 g. kylling
1 peberfrugt
1/2 porre
1,5 dl. vand
1/2 grøntsagsboullion
250 ml. cremefine
Salt og peber

Fremgangsmåde:
1. Kog pasta efter anvisningen på pakken. Hak løg, hvidløg og chili fint og svits i lidt olie i en gryde eller på en pande.
2. Skær kylling i tern og steg det på panden.
3. Skær peberfrugt og porrer i skiver, og tilsæt det på panden.
4. Hæld nu vand på panden, og smuldér boullionterning over.
5. Lad det simre kort, og tilsæt så cremefine. Smag til med limesaft, salt og peber.
6. Hæld vandet fra pastaen og tilsæt det i saucen. Lad det trække et par minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chili's Classic Nachos