Laks på grøntsagsbund

Stegte tomater med hvidløgscrunch

Opskrift:
10 halve smagfulde tomater

Crunch:
5 spsk. rasp
3 fed hvidløg
Groft salt
3-4 spsk. olivenolie
1/2 bundt hakket basilikum

Fremgangsmåde.
1. Skær tomaterne i halve og læg dem i et ildfast fad.
2. Bland rasp, presset hvidløg, salt, olivenolie og hakket basilikum.
3. Top tomaterne med blandingen og varm dem i en forvarmet ovn ved 200 grader  i 12-15 minutter (til at crunchen bliver lysebrun).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laks på grøntsagsbund