Grov foccacia med cherrytomater, fetaost, pesto og ruccola

Pastaret med tigerrejer i flødesauce

Opskrift (2 personer):
4 fed hvidløg
1/2 dl. olivenolie
Groft salt
300 g. tigerrejer
1/2 squash
1 peberfrugt
4 stængler forårsløg
1 fiskeboullion/grøntsagsboullion
Lidt frisk chili
1 lime
1 bundt frisk dild
250 g. god pasta
250 ml. madlavningsfløde

Fremgangsmåde:
1. Mariner tigerrejerne i en pose med hvidløg, salt og olie. Lad dem gerne stå natten over så de kan trække smag.
2. Kog pastaen som på anvisningen. Hak squash, chili, peberfrugt og forårsløg i strimler og skiver.
3. Opvarm en gryde med lidt olie. Steg herefter grøntsagerne og chili ved svag varme.
4. Skru nu op for varmen og tilsæt tigerrejerne sammen med marinaden. Lad dem stege/simre til de er færdige (nogle er købt næsten færdige, andre er helt rå – så du må lige se hvornår de bliver helt lyserøde).
5. Smuldér nu en boullion terning i og rør herefter madlavningsfløde i. Smag til med salt og peber.
6. Kort inden servering hakkes frisk dild og røres i retten. Herefter presses en halv lime ud over saucen.
7. Når pastaen er kogt hældes den i saucen og der røres godt rundt.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grov foccacia med cherrytomater, fetaost, pesto og ruccola