Bær-cheesecake

Kyllinge-nudelsuppe (NEM aftensmad)

Opskrift (3-4 personer):
1 hel kylling
3 gulerødder
1/2 bundt forårsløg
2 rødløg
3 fed hvidløg
2 håndfulde snittet hvidkål
1 håndfuld friskhakket persille
4 liter vand
1 spsk. salt
1 pakke nudler

Fremgangsmåde:
1. Skræl gulerødder. Skær i små stykker.
2. Hak forårsløg groft. Skær løg i både eller små stykker. Snit hvidkål og persille fint. Skræl hvidløg og pres i en hvidløgspresser.
3. Det hele puttes i en stor gryde (gryden skal være så stor, at der kan sættes låg på, efter kyllingen er kommet i).
4. Kyllingen gøres ren og placeres oveni alle grøntsagerne. Et låg placeres ovenpå.
5. Hæld vand ved.
6. Tænd blusset ved medium varme. Lad det hele stå og simre i 1,5 – 2 timer.
7. Tag låget af. Tag kyllingen op. Tilsæt nudlerne og tag gryden af blusset. Lad nudlerne trække i den varme suppe, så de bliver kogt.
8. Kyllingen plukkes i små stykker og tilsættes til suppen.
9. Server med det samme, evt. med tørret chili, friskhakket forårsløg og friskhakket persille.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bær-cheesecake