Sundere nutellakugler (3 ingredienser)

Sund müslibar med kokos

Opskrift (ca. 10 stk)
1. lag:
60 g. mandler
50 g. havregryn
10 g. kakaopulver
1 spsk. kokosolie
1,5 spsk. agavesirup, honning eller anden flydende sødning
et nip salt

2. lag:
125 g. dadler, uden sten (dem i papæsker)
2 spsk. kakaopulver
1 spsk. kokosolie
50 g. kokosmel

Top:
60 g. 70% mørk chokolade
1 spsk. kokosolie
evt. store kokosflager

Fremgangsmåde:
1. Alle ingredienserne til første lag blendes sammen i en foodprocessor eller minihakker.
2. En form beklædes med bagepapir eller husholdningsfilm. Pres herefter 1. lag godt ned.
3. 2. lag laves. Udsten dadler. Blend alle ingredienserne sammen i en foodprocessor eller minihakker. Fordel laget oven på 1. lag. Pres godt ned.
4. Chokolade og kokosolie smeltes sammen i en lille skål i mikroovnen eller ved meget svag varme på komfuret.
5. Fordel chokoladen ovenpå dine müslibarer. Fordel evt. lidt store kokosflager ovenpå, men kan udelades.
6. Sæt formen i køleskabet i minimum 3-4 timer eller 2 timer i fryseren.
7. Løft din store müslibar op af formen ved hjælp af bagepapiret eller husholdningsfilmen. Skær i ønskede stykker.
8. Opbevares i køleskabet i op til 10 dage.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere nutellakugler (3 ingredienser)