Kyllinge-nudelsuppe (NEM aftensmad)

Sundere nutellakugler (3 ingredienser)

Opskrift (ca. 20-25 stk)
150 g. udstenede dadler (dem man får i papæsker)
100 g. hasselnødder
2 spsk. kakaopulver
et nip salt

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fordel hasselnødder på en badeplade beklædt med bagepapir.
2. Bag hasselnødderne i ovnen i cirka 10-15 min. Hold øje med dem og rør rundt i dem med 5 minutters mellemrum, så de bliver ristet på alle sider og de ikke brænder på.
3. Tag dem ud af ovnen og lad dem afkøle helt.
4. Fjern stenene fra dine dadler.
5. Placer dadler, hasselnødder, kakaopulver og salt i en foodprocessor eller minihakker. Blend det hele sammen, til du sidst har en ensartet masse.
6. Form til små kugler. Tril evt. i kakaopuler, hakkede hasselnødder eller hvad du ellers har lyst til.
7. Opbevares i køleskabet i en lufttæt beholder i op til 10 dage.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllinge-nudelsuppe (NEM aftensmad)