Kanelsnegle med mandel-karamel bund

Svampede squashmuffins

Opskrift 6-8 stk:

150 g. revet squash
100 g. brun farin
1,5 tsk. vaniljesukker
30 g. sukker
2 æg
1 tsk. kanel
1/2 tsk. kardemomme
1 knivspids salt
1/2 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
3 spsk. olie
40 g. grofthakkede valnødder
100 g. hvedemel

Frosting:
100 g. flødeost
50 g. smør
100 g. flormelis
1 tsk. vaniljesukker
Et par dråber citronsaft

Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Riv squash på et rivejern.
2. Pisk nu æg, brun farin, sukker og vaniljesukker luftigt i en skål.
3. Tilsæt revet squash, kanel, kardemomme, salt, natron, bagepulver, olie, grofthakkede valnødder og hvedemel.
4. Pisk igen en kort omgang.
5. Fordel dejen i muffinsforme og bag dem i den forvarmede ovn i cirka 16-18 minutter.
6. Nu skal frosting laves. I en skål piskes smør, vaniljesukker og flormelis. Herefter røres flødeost og citronsaft i.
7. Når kagerne er færdige afkøles de før frosting smøres på. Pynt evt. med lidt grofthakkede valnødder.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelsnegle med mandel-karamel bund