Lækre hverdagsopskrifter

4 slags boller uden gær

Sådan bager du boller uden gær! Vil du lave lækre, nemme og hurtige boller, som er lavet uden gær? Så læs med her. Vi giver dig 3 af vores bedste opskrifter, som er nemme at lave. De er gode både på morgenbordet, i madpakken eller som tilbehør til aftensmaden.

4 slags boller uden gær

4 slags boller uden gær

Scones med chokolade – De bedste

Scones med chokolade

Den første i rækken er en engelsk klassiker, nemlig scones. Disse lækre teboller er primært lavet på smør, mel og chokolade. Snup opskriften her.

proteinboller

Proteinboller

Sunde, næringsrige og proteinfyldte boller. Den her opskrift er så populær hos jer og vi forstår det godt! Kun lavet på 5 ingredienser og naturligt glutenfri. Find opskriften her.

sunde gulerodsboller

Sunde gulerodsboller

Hvem elsker ikke gulerodsboller? Og de her er endda super sunde! Rigtig gode til madpakken eller som en let frokost. Du finder opskriften her.

sunde sandwichboller

Sandwichbrød

Vi slutter af med vores populære sandwichbrød. De er super sunde, mætter godt og er perfekte med pålæg og salat i. Hop ind og hent opskriften her.

Følg endelig med på de sociale medier

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag