Lækre hverdagsopskrifter

5 forretter med fisk

Her får du 5 nemme forretter med fisk. Og hvis du ikke er til fisk, så kan du lige her læse vores indlæg på forretter uden fisk eller skaldyr. Vi elsker fisk og skaldyr og man kan lave så mange super lækre forretter med det.

5 forretter med fisk

Forretter med fisk

Her har vi fundet nogle af vores favoritter frem. Der er nogle på blinis, nogle med laks og nogle med rejer. Der er noget til enhver fiske-elsker!

Spinatroulade med laks og dildcreme

Spinatroulade med laks og dildcreme

En nem forret, som kan laves i forvejen og fryses ned. Den er med røget laks og en lækker dildcreme. Du finder opskriften lige her.

lakserilette

Lakserilette på sprøde rugbrødschips

Én af vores absolut yndlings. Så simpelt, men så godt! Lakserilette lavet på varmrøget laks med frisk dild. Du finder opskriften her.

Tunmousse – den bedste opskrift på tunmousse

Tunmousse med rejer og skaldyrsdressing

En gammel klassiker. Tunmousse rørt med smør og creme fraiche, serveret med rejer og hjemmelavet skaldyrsdressing. Altid en sikker vinder. Find opskriften her.

blinis med laks og peberrod

Blinis med røget laks 

De fineste små blinis med røget laks og peberrod. Pynt af med spirer, så er disse en fryd for øjet! Du finder opskriften her.

spinatblinis med rejesalat

Spinatblinis med rejesalat

Igen en blinis – og en grøn én af slagsen. Spinatblinis med rejesalat, citron og frisk dild. En perfekt forret eller appetizer. Find opskriften her.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag