Tilmeld nyhedsbrev

5 hjemmelavede islagkager

Vi elsker islagkager og især de hjemmelavede slags! Det er nemlig super nemt at lave hjemmelavet islagkage og så smager det så lækkert. Det er en nem dessert om man skal have få gæster eller mange, da det kan laves på forhånd. Så skal de blot tages op af fryseren, evt. pyntes og så serveres. Nemmere bliver det da ikke!

Vi har samlet 5 gode og nemme opskrifter på hjemmelavede islagkager. Der er opskrift på en med Bailey’s, en med bær og nogle med chokolade. Vi lover, at der er noget til enhver smag! Man kan evt. lave lidt forskellige, hvis man skal have mange gæster. Så er der lidt at vælge imellem.

Baileys islagkage

Bailey’s islagkage med nøddebund 

Den her islagkage er bare så god. Den er med Bailey’s og kan også sagtens laves med Dooley’s, hvis man er mere til det. Isen er ovenpå en lækker og saftig nøddebund, som lige er prikken over i’et. Det her er uden tvivl en “voksen” islagkage, så server den, hvis du skal have vennerne på besøg til en børnefri aften.

Skildpadde islagkage

Skildpadde islagkage

Den velkendte skildpadde islagkage. Vi ville prøve at skabe vores egen version med udgangspunkt i den fra Toms. Det blev til denne skønne islagkage med vaniljeis fyldt med chokoladeskildpadder og chokolade på toppen. Det her er en af de lidt mere krævende islagkager sammenlignet med de andre, men den er også det hele værd.

Jordbærtrifli islagkage

Jordbærtrifli islagkage

Det her er jordbærtrifli møder cremet vaniljeislagkage. Det er nemlig en kombination af de  to ting og det er den skønneste dessert! En rigtig sommerdessert, som er en smule frisk i det og som dine gæster uden tvivl aldrig har smagt før. I stedet for digestivekiks, så kan du også bruge makroner, hvis den skal være en rigtig jordbærtrifli.

islagkage med bær og marengs (1 of 1)

Islagkage med marengs og bærkompot

Vi bliver ved det med bær og fortsætter med denne skønne islagkage med marengs. I bunden er der lagt kyskager, toppet med vaniljeis og til sidst en let-syrlig bærkompot. Den her er til dem, som ikke er så vilde med, at det skal være alt for sødt. Den er nemlig super frisk og har den gode balance mellem syrlighed og sødme.

Oreo Islagkage med chokoladekagebund

Oreo Islagkage med chokoladebund 

Sidste skud på stammen er denne Oreo islagkage. Den har en herlig chokoladekagebund og er toppet med cremet Oreo is. Og selvfølgelig knuste Oreos på toppen. Den her er til alle elskere af den skønne, mørke chokoladekiks. Det er en islagkage vi selv er helt vilde med, men vi elsker også Oreo kiks.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven