Lækre hverdagsopskrifter

5 kager med æbler

Æblesæsonen er ved at være her og det flyder med lækre, danske æbler i alle supermarkederne. Derfor er det oplagt at lave dette indlæg med 5 nemme opskrifter på kager med æbler.

5 kager med æbler

Kage med æble er nemlig super lækkert – og det behøves ikke blot at være en æblekage. Mulighederne er mange, når man æbler. Vi giver 5 af vores bedste bud på lækre kager med æbler lige her.

Kager med æbler

Æblekage med makroner

Gammeldags æblekage med makroner 

En god, gammeldags æblekage med æblekompot, knuste makroner og flødeskum. En barndomsklassiker, som bare altid er god! Du finder opskriften lige her.

Æblekage i nye klæder – Cheesecake med æbler og makroner

Æblecheesecake 

En nyfortolning af æblekagen. Det er nemlig æblekage og cheesecake i ét. Sød vaniljebund, æblekompot, knuste makroner og vaniljecheesecake på toppen. Det er i sandhed en himmelsk kombination. Du er nødt til at prøve den! Du finder opskriften lige her.

Æblemuffins med æblestykker

Muffins med æble 

En hurtig og simpel opskrift. Søde vaniljemuffins med stykker af æble og sprød top af kanel og perlesukker. Find opskriften lige her.

Kanelsnegle med æble

Kanelsnegle med æbler

Store og svampede kanelsnegle med fyld af kanel, smør, sukker og æble. Revet æble gør i sandhed almindelige kanelsnegle til en lækker efterårssnegl. Du finder opskriften lige her.

Æbletærte

Og til sidst… En lækker æbletærte med tynde skiver af æble, mandelflager og perlesukker. Server med en klat creme fraiche eller en kugle vaniljeis. Èn af vores absolut yndlings! Find opskriften lige her.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag