Lækre hverdagsopskrifter

5 kager med banan

Overmodne bananer, hvad gør man med dem? Vores svar er.. KAGE. Så her får du 5 nemme og lækre opskrifter på kager med banan. Banan i kage er så godt og man kan faktisk lave andet end en almindelig banankage, når du har overmodne bananer.

Kager med banan

En af vores favoritter er budapestrulle med banan, fløde og chokolade. Det er en virkelig en lækker og nem kage, som hele familien elsker. Men generelt er kager med banan jo bare super lækkert. Du får nogle af vores bedste opskrifter lige her.

Kager med banan

Banana cream pie

Banana cream pie

Eller banoffee pie – hvad end du kalder denne skønne amerikanske tærte, så er det altid en vinder. Den består af en kiksebund, karamel, bananer, flødeskum og selvfølgelig chokolade. Du finder opskriften lige her.

Budapestrulle med banan og chokolade

Budapestrulle med bananer

En skøn og lækker nødderoulade med bananer, flødeskum og chokolade. Har du prøvet budapestrullen? Det er en rigtig luksus roulade! Du finder opskriften her.

Luksus banankage med chokoladeganache

Luksus banankage med chokoladeganache 

Skal det være lidt mere luksus, så er det denne banankage du skal bage! En svampet banankage med en lækker chokoladeganache. Du finder opskriften her.

glutenfri banankage

Sund banankage – glutenfri og kun 6 ingredienser

Mangler du lige en sund fredagskage, så er det denne du skal bage! Super nem at lave og så kun på 6 ingredienser. Nemmere bliver det ikke! Find opskriften her.

BANANKAGE MED CHOKOLADESTYKKER

Banankage med store chokoladestykker

En helt klassisk, svampet og nem banankage med chokolade. Man kan jo ikke lave sådan en liste her uden at have den helt klassiske med. Du finder opskriften lige her.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag