Lækre hverdagsopskrifter

5 kager med frugt

Kager med frugt er bare så lækkert. Det friske fra frugten giver god modstand til det søde i kagen. Derfor elsker vi også at lave kager med frugt, især om sommeren, når der er friske bær. Vores yndlingsbær må nok være jordbær og hindbær, men det er altså også godt med vindruer, kirsebær og blåbær på kage.

5 kager med frugt

Ellers kan man også bruge kiwi, appelsin og mango! Vi anbefaler ikke at bruge rå æble og pære som pynt, da de desværre bliver brune, hvis de står for længe. Men her får du i hvert fald 5 gode og nemme kager med frugt.

Kager med frugt

Stor frugttærte med bær

Frugttærte 

Det er ikke for sjov, at den her har fået 5 stjerner ud af 5 fra jer. Den er nemlig mega god og er præcis som den, man kan købe ved bageren. En saftig bund, en lækker creme, chokolade og selvfølgelig en masse frugt. Du finder opskriften her.

Bastogne kage med marengs og vaniljeskum

Bastognekage med creme

Endnu en populær opskrift.. Nemlig bastognekagen med creme og bær. En bund af bastognekiks, luftig marengs og en god creme. En perfekt dessert! Du finder opskriften her.

Chokoladekage med bærskum

Chokoladekage med bærskum

En simpel chokoladekage, som bliver piftet op med den letsyrlige bærskum. En nem og lækker kage, som kan toppes slik og frisk frugt. Find opskriften her.

Baileys islagkage

Bailey’s islagkage med nøddebund 

Den her islagkage er bare så god! Og virkelig nem at lave. I bunden har vi en saftig nøddebund og ovenpå en cremet is med Bailey’s. Du finder opskriften lige her.

Medaljer med hindbær og fløde

Medaljer med bærskum

En klassisk medalje kage med friske bær. Det er virkelig lækkert med det letsyrlige fra de friske bær. Det giver godt modspil til den ellers søde medalje! Du finder opskriften her.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag