Lækre hverdagsopskrifter

5 kager med rabarber

Her får du 5 nemme og lækre kager med rabarber. Der er lidt til enhver smag. Én med chokolade, en lagkage, en bedstefars skæg og en cheesecake. De er hver især nogle virkelig lækre kager.

5 kager med rabarber

5 kager med rabarber

Vi har samlet vores bedste og nemmeste kager med rabarber. Så hvis du er så heldig at have rabarber i haven eller blot har lyst til en rabarberkage, så er der helt sikkert noget for dig her. Det er de skønneste sommerkager.

Bedstefars skæg med rabarber

En simpel, men lækker kage. Nemlig bedstefars skæg med rabarber og sprød marengstop. Den er altid en vinder! Du finder opskriften her.

Den bedste opskrift på rabarberlagkage

Rabarberlagkage 

Hvis du skal fejre fødselsdag eller blot har lyst til at lave en lækker lagkage, så er denne lige noget for dig. Luftige lagkagebunde med makroner, fløde og rabarberkompot. Det er virkelig en god kage. Du finder opskriften her. 

Nem opskrift på en saftig nøddebund med rabarberskum 

Nøddebund med rabarberkompot

En virkelig simpel kage, som består af en nøddebund med en letsyrlig rabarberskum. Top den med friske bær og du har alletiders sommerdessert. Find opskriften her. 

Chokoladekage med rabarberskum

Chokoladekage med rabarberskum 

En saftig og lækker chokoladekage, som også er toppet med rabarberskum. Toppet med friske bær, så er det virkelig også en sikker vinder. Find opskriften her. 

Rabarbercheesecake - Opskrift på ostekage

Rabarbercheesecake 

Hvis du er mere til cheesecake, så har vi også noget for dig! Nemlig den bedste cheesecake med rabarbergele og kiksebund. Den perfekte kombination af sødt og syrligt. Du finder opskriften her. 

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag