Lækre hverdagsopskrifter

5 kager til børnefødselsdag

5 nemme og lækre opskrifter på kager til børnefødselsdagen. Det er de bedste børnevenlige kager, som vi har på hjemmesiden, som vi har samlet i dette indlæg. Det er en god blanding af de bedste bradepandekager.

5 kager til børnefødselsdag

Børnefødselsdagskager

Grøn giftkage – opskrift på Bladankage

Grøn giftkage

Den grønne giftkage eller bladankage – hvad end du kalder den, kender vi alle vel? Det er en rigtig barndomsklassiker for os i hvert fald. Man kan lave den præcis den farve man vil have, men vores blev oftest grøn. Du finder opskriften her.

 

Opskrift på den bedste chokoladekage

Chokoladekage – klassens time kage 

En simpel, nem og lækker chokoladekage med chokoladeglasur på toppen. Du kan også lave en ganske almindelig hvid glasur og evt. pynte med lidt krymmel. Du finder opskriften her. 

Den bedste kanelkage

Kanelkage

Den her kanelkage var én af vores absolut yndlings som børn – og det er den stadig! En simpel, svampet og lækker kage. Du finder opskriften her. 

 

lagkage med hindbær og chokolade

Sommerlagkage med hindbær og chokolade

En simpel og lækker lagkage – perfekt til børnefødselsdagen. Den er med hindbærskum og chokoladeskum, så den er meget mild i smagen. Pynt med friske bær. Du finder opskriften her.

 

Chokoladekage – Opskrift på talkage eller bogstavkage

Bogstavkage eller talkage – Chokoladekage med chokoladeskum

Og vi kan vel ikke komme udenom den populære bogstav- eller talkage. Den har været overalt det sidste år! Og vi forstår det godt. Det er en smuk kage, som har en meget mild smag. Perfekt til børnefødselsdagen! Du finder opskriften her.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag