Lækre hverdagsopskrifter

5 madpakkeideer til en nem madpakke

Her får du 5 gode og nemme madpakkeideer. Det her indlæg er rettet mod dig, som mangler madpakke inspiration eller blot nogle nye og gode ideer. Det her er nogle af de opskrifter, som vi bruger aller mest.

De kan nemlig bruges både til en voksen- og en børnemadpakke, hvilket gør dem super gode. Hvis du mangler ideer til madpakkeboller, så kan du tage et kig på dette indlæg. Det er primært de boller vi bruger til madpakken. Så hvis du vil have en go’ madpakke, så skal du læse med her.

Sunde proteinpølsehorn – Kun 5 ingredienser

Proteinpølsehorn

Simple, lækre og sunde proteinpølsehorn lavet på kun 5 ingredienser. De her er bare så gode og nemme at lave. De består primært af hytteost og havregryn, så de mætter godt og har et højt proteinindhold. Vi plejer at lave dem med kyllingepølser, da vi bedst kan lide dem. I stedet for pølsehorn, så kan selve dejen også laves til boller.

Verdens bedste pølsehorn, som er bløde og nemme at lave.

Verdens bedste pølsehorn

En klassiker, nemlig pølsehorn. Og ikke bare pølsehorn, men verdens bedste pølsehorn! Det her er vores go-to opskrift, som vi altid bager. Den har også fået rigtig god respons og er faktisk den populæreste opskrift på hele vores hjemmeside. Og det er med god grund, for de er bare super svampede, lækre og holder sig gode længe. Vi plejer at bage en stor portion hver anden uge og så fryser vi dem ned. Så er det nemt at tage op aftenen før og bruge dem til madpakken.

Små lækre æggemuffins med skinke

Æggemuffins med skinke

Madmuffins med æg og skinke. De her er altså ret geniale, da de mætter godt og er super sunde. En lille æggemuffin eller man kan også kalde det for en tærte uden bund. Hvis man ikke er til skinke, så kan de også laves med kylling. Ligeledes kan man også bytte broccoli ud med revet squash eller en anden grøntsag.

Koldhævede pizzaboller

Grove pizzabrud

Har du prøvet gulerodsbrud? De her er lavet med samme metode. Man har en simpel dej, hvor man så ælter ost, tomatsauce og skinke ind i. Så bliver de lagt som klatter på en bradepande og bagt. Det er de absolut nemmeste pizzaboller og en nemmere version af pizzasnegle. De tager nemlig ikke ret lang tid at lave og kræver ikke udrulning og hvad der ellers hører med til pizzasnegle. Du kan bruge lige præcis det fyld du vil. Skinke, pepperoni skåret i mindre stykker, oksekød eller kylling. Kun fantasien sætter grænser.

Blomkålspølsehorn

Blomkålspølsehorn

Endnu en populær opskrift på vores side, blomkålspølsehorn. Det er på ingen måde traditionelle pølsehorn, da de er lavet uden en almindelig gærdej og hvedemel. De er til gengæld lavet med en masse grøntsager, æg og havregryn. De er bare SÅ gode og er uden tvivl de bedste sunde pølsehorn. Perfekte til en sund madpakke.

Og det var 5 af vores bedste madpakkeideer. Hold øje med vores hjemmeside, for vi vil løbende lave nye forslag. Så kan du altid have en spændende og lækker madpakke med.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag