Lækre hverdagsopskrifter

5 nemme opskrifter med kylling

Her får du 5 nemme opskrifter med kylling. Står du og har noget kylling i køleskabet eller fryseren som skal spises til aftensmad? Men man kan få følelsen af, at man altid laver det samme. Se med her nedenunder og få 5 hurtige ideer til nemme retter, hvor du netop kan bruge kyllingen.

Opskrifter med kylling

Her har vi samlet vores absolutte favoritter af opskrifter med kylling. Både fordi de er nemme og hurtige at lave, men også fordi de smager super godt alle sammen.

opskrift med kylling

Pikant kylling i fad

En nem og lækker opskrift på pikant kylling i fad. Kylling i pikant er en nem aftensmad, som kan serveres med kartofler eller kogte ris. Den er super nem at lave og kræver få ingredienser. Vil du prøve noget anderledes, så anbefaler vi at prøve denne virkelig gode ret. Opskriften finder du lige her.

opskrift med kylling

Fyldt kylling med pasta i tomatflødesauce

En nem og lækker opskrift på fyldt kylling med pasta i en cremet sauce lavet på tomat og fløde. Det er virkelig nem aftensmad, som smager helt forrygende! Du finder opskriften her.

opskrift med kylling

Fyldt kylling med broccolimos

Fyldt kyllingebryst med en blanding af feta og pesto, serveret med en grøntsagsmos lavet på broccoli. Det behøves slet ikke være kedeligt at spise sundt. Find opskriften her.

indisk sauce

Crispy chicken med indisk sauce

Nem og lækker opskrift på sprød paneret crispy chicken med en smagfuld indisk sauce. Server med kogte ris, indiske naanbrød og en klat creme fraiche. Du finder opskriften her.

indbagt kylling

Indbagt kylling med rodfrugter og guacamole

Opskrift på en skøn ret med indbagt kylling i butterdej med rodfrugter og avocadocreme. I stedet for rodfrugter, så kan du også servere med små bagte kartofler. Find opskriften her.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag