5 nemme opskrifter på pastasalat

Pastasalater er noget af det nemmeste og lækreste tilbehør. Man kan lave 1000 forskellige kombinationer og det er noget af det, som vi elsker ved pastasalater. De her opskrifter er alle pastasalater, som kan serveres sammen med eksempelvis kylling eller tun.

Det er lækre, gode og sunde pastasalater, som vi ofte laver enten som tilbehør til aftensmaden eller som en del af madpakken. Sådan en kold pastasalat er nemlig super god i madpakken, når man ikke vil have rugbrød eller noget andet kedeligt med.

Pastasalat med karry og bacon

Cremet pastasalat med karry og bacon 

Vores absolut yndlings pastasalat. Den er vendt i en skøn karrydressing og er med sprød bacon på toppen. Top med lidt frisk persille eller forårsløg og du har den bedste pastasalat. Vi får den ofte sammen med et stykke stegt kylling. Og resterne spiser vi til frokost eller i madpakken.

Pastasalat med grøn pesto og bacon

Pastasalat med pesto og bacon 

En simpel, men god pastasalat med pesto og bacon. Det er en rigtig sommer salat, hvis du spørger os. Og de ristede pinjekerner og de friske forårsløg på toppen er lige prikken over i’et. I stedet for bacon, så kan du også bruge sprødstegt serranoskinke eller parmaskinke. Det gør den lidt “letter” og knap så fed.

Italiensk pastasalat

Italiensk pastasalat med skinke

En skøn og smagfuld italiensk pastasalat med skinke, semitørrede tomater og små mozzarellakugler. Det her blev en af vores favoritter i år. Den er nemlig vendt i en herlig italiensk dressing, som virkelig løfter den til et helt andet niveau. Vi lavede den med hjemmelavede semitørrede tomater, men man kan også sagtens købe nogle, der er færdiglavede.

Pastasalat med bacon, majs og ærter i Ranch-dressing

Pastasalat med bacon og ranchdressing 

Bacon og ranchdressing = den bedste kombination nogensinde. Hvis du er ude efter en børnevenlig pastasalat, så er denne variant med bacon, majs og ærter en sikker vinder. Den er vendt i en hjemmelavet ranchdressing, som gør den lækker og cremet.

Pastasalat med grøn pesto, ærter og rucola

Pastasalat med grøn pesto og ærter

En simpel, men god og sund pastasalat. Vi elsker den her og laver den næsten altid med fuldkornspastaskruer. Vendt i en god grøn pesto, så er den her altså bare helt fantastisk. Vi har ikke tal på alle de gange vi har haft den her med madpakken. Den mætter godt og er fantastisk sammen med et stykke kød.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag