Lækre hverdagsopskrifter

5 nemme tærter – til hverdag og til fest

Vi har her samlet 5 nemme tærter, som er gode både til hverdag og fest. De har alle sammen det til fælles, at de er hurtige at lave og alle smager forrygende. Der er nogle med fuldkornsbund og nogle med en almindelig bund. Så hvis du er til nemme og lækre tærter, så skal du læse med her. Der er både tærter med laks, med spinat og med hytteost.

Tærte med broccoli og bacon

Tærte med broccoli og bacon 

Det her må være vores hverdagsfavorit. En simpel, men god tærte med broccoli og bacon. Man kan så selv vælge om man vil lave den med fuldkornsbund eller blot med en almindelig tærtebund.

laksetærte med spinat

Laksetærte med spinat

En nem tærte med laks og spinat. Man skal jo huske at have fisk et par gange om ugen og den her laksetærte er en god måde at få det på.

Grovtærte med kylling, bacon og porre

Grovtærte med kylling, bacon og grøntsager

Skal det være lidt sundere, så skal du prøve denne grovtærte med fuldkornsbund, kylling og bacon. Grøntsagerne kan man variere alt efter hvad man bedst kan lide og hvad der er i sæson. Den kan spises både som en sund aftensmad, men også som en del af en sund frokost.

Fuldkornstærte med kylling, hytteost og broccoli

Fuldkornstærte med kylling, hytteost og broccoli 

Nu når vi er ved de sunde tærter, så er denne simple tærte med kylling, hytteost og broccoli også altid en vinder. Har du prøvet hytteost i tærter før? Det smager så lækkert og tilfører masser af protein. Det er derfor en tærte, som mætter rigtig godt. I stedet for broccoli, så kan man også bruge porrer, hvis den skal være mere traditionel.

Vegetarisk tærte

Vegetarisk tærte med kartofler og soltørrede tomater

Nyeste skud på stammen er denne vegetartærte med kogte kartofler, tomater og soltørrede tomater. Selvom den ikke indeholder noget kød, så er der stadig masser af smag i. Kombinationen af de milde kartofler og den kraftige smag fra de soltørrede tomater fungerer helt fantastisk sammen. Et lækkert vegetarisk måltid, hvor man ikke går ned på smag.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

 

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag