Lækre hverdagsopskrifter

5 Opskrifter med laks

Vi elsker laks, så her får du 5 nemme og lækre opskrifter med det. Man kan finde et hav af opskrifter med laks og med god grund, for laks er så lækkert. Og man kan lave det på så mange forskellige måder. Det kan bruges i tærter, på pizza, i varme retter eller ovenpå en rugbrød.

opskrifter med laks

Opskrifter med laks

Cannelloni med laks og spinat

Cannelloni med laks 

Pastaruller med laks, spinat og bechamelsauce. Den perfekte kombination! Den er du nødt til at prøve. Du finder opskriften her.

laksetærte med spinat

Laksetærte

Selvom man er tilbøjelig til at lave den samme tærte igen og igen, så skader det ikke at prøve noget nyt. Eksempelvis denne smagfulde laksetærte. Du finder opskriften her.

Laks i cremet sauce med tomater og spinat

Laks i cremet sauce med spinat

Den lækreste måde at lave laks på. Smørblød laks, som smelter på tungen, som ligger i en cremet sauce. Server med kogt pasta. Du finder opskriften her.

Hjemmelavet pizza med varmrøget laks

Pizza med varmrøget laks

Det er nok ikke det første folk tænker, når de tænker på pizza. Men hvis du vil prøve en anderledes opskrift på pizza og du er pjattet med laks, så skal du prøve denne. Du finder opskriften lige her.

Fiskelagkage

Fiskelagkage

Fiskelagkage eller smørgåstærte, som nogle kalder det. Det er en super lækker forret, som vi ofte får, når hele familien er samlet til festligheder. Den kan laves i god tid og bliver faktisk kun bedre af at stå et døgns tid. Du finder opskriften lige her.

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag