Lækre hverdagsopskrifter

5 opskrifter med sød kartoffel

5 opskrifter med sød kartoffel

Her får du 5 af vores bedste opskrifter med sød kartoffel. Har du prøvet sød kartoffel før? Den orange kartoffel, som har en sødere smag end en almindelig kartoffel. Hvis man kigger på næringsindhold og kalorier i en sød kartoffel sammenlignet med en almindelig kartoffel, så er der ikke den store forskel. Sød kartoffel indeholder nogle andre vitaminer end en kartoffel gør og omvendt indeholder en kartoffel nogle vitaminer som den søde kartoffel ikke gør.

Men begge dele kan bruges i en sund hverdag. Vi spiser i hvert fald begge dele, men vi har alligevel en lidt større kærlighed for den orange variant. Man kan nemlig lave så mange lækre opskrifter med sød kartoffel.

Bagte søde kartofler med urtedressing

Bagte søde kartofler med urtedressing

Nem opskrift på lækre, nemme søde kartofler bagt i ovn, som er fyldt med en smagfuld urtedressing med friske krydderurter. Det er super lækkert tilbehør til aftensmaden og egner sig også godt som fredagsmad. Opskriften finder du lige her. 

 

Bagte søde kartofler med fetaost og forårsløg

Bagte søde kartofler med fetaost og forårsløg

Opskrift på bagte søde kartofler. Det er en lækker form for tilbehør eller salat, som er perfekt at servere til grillmad eller til et stykke lækkert kød. Opskriften finder du lige her. 

retter med sød kartoffel

Afrikansk gryderet med søde kartofler

En nem og lækker opskrift på en afrikansk gryde fyldt med gode ingredienser som søde kartofler, tomat, kylling og peanutbutter. En anderledes ret, som bare bør prøves. Opskriften finder du lige her.

Vegetar frikadeller med søde kartofler

Nem opskrift på lækre og smagfulde vegetar frikadeller. Det er en af vores bedste vegetar opskrifter, som indeholder masser af smag. Lige til en kødfri dag. Opskriften finder du lige her.

opskrifter med sød kartoffel

Grov tærte med søde kartofler og feta

Nem opskrift på en lækker, vegetarisk tærte med søde kartofler og knust fetaost. Super lækker, hvis du vil tage en kødfri dag. Opskriften finder du lige her. 

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag