5 opskrifter med søde kartofler

Her får du 5 nemme og lækre opskrifter med søde kartofler. Har du prøvet søde kartofler før? En skøn orange grøntsag, som er i familie med den almindelige kartoffel. Den smager blot sødere og indeholder nogle andre vitaminer.

Vi elsker sød kartoffel! Og vi skifter gerne almindelige kartofler ud med dem. De kan nemlig både laves som bagte kartofler i ovn, som fritter, som mos eller som en del af en lækker gryderet. Så frygt ej, hvis du mangler en opskrift med søde kartofler – vi har det til dig lige her!

afrikansk gryderet

Afrikansk gryderet med søde kartofler, creme fraiche og peanuts 

En smagfuld gryderet, hvor søde kartoflerne er en af hovedingredienserne. En lækker simreret, som er perfekt nu her, hvor efteråret og de kolde temperaturer banker på døren.  Hop ind og find opskriften her.

Bagte søde kartofler med fetaost og forårsløg

Bagte søde kartofler med fetaost og forårsløg

Det her er så lækker en måde at tilberede kartoflerne på. Skær dem i tern, bag dem i ovnen og vend med fetaost og forårsløg. Super lækkert og sundt tilbehør til aftensmaden. Find opskriften lige her.

Bagte søde kartofler med urtedressing

Bagte søde kartofler i ovnen med urtedressing 

Lækre, store og bagte søde kartofler med den bedste urtedressing. Dem her er du nødt til at prøve! Det er simpelthen noget af det bedste tilbehør. Du finder opskriften her.

 

Tærte med sød kartoffel

Grov tærte med søde kartofler og fetaost 

En lækker vegetarisk tærte uden kød, men i stedet med bagte søde kartofler, fetaost og rødløg. En god madtærte, som kan spises både til aftensmad eller frokost. En god måde at lave en god tærte uden kød.  Snup opskriften lige her.

Vegetar frikadeller med søde kartofler

Sprøde vegetarfrikadeller 

Sidste skud på stammen er disse lækre vegetariske frikadeller med søde kartofler. De er super lækre sammen med en god grøn salat eller som en del af en sund madpakke. Hop hen og hent opskriften her.

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag