Lækre hverdagsopskrifter

5 opskrifter med squash

Så er squash-sæsonen her endelig. Eller zucchini, courgette eller hvad du ellers kalder den. Den skønne, dejlige grøntsag, som man aldrig ved, hvad man skal bruge til. Er det ikke rigtigt? Hvert år søger vi efter “opskrifter med squash”, fordi vi flyder i squash og aldrig ved hvad vi skal bruge dem til. Så derfor tænkte vi, at det var på tide, at vi samlede 5 gode og nemme opskrifter med den nemme grøntsag.

Opskrifter med squash

Her er både søde og salte opskrifter. Man kan nemlig bruge den til mange forskellige ting. Både til kage, til sunde fritter og til boller. Vi tror du vil blive overrasket over dens mange muligheder.

Squashkage med ostecreme

Squashkage med ostecreme 

Én af vores favoritter er uden tvivl den her skønne squashkage med ostecreme. Den er saftig og super lækker. Vaniljecremen er lige prikken over i’et og giver det sidste. Det her er vores go-to opskrift, som vi bager år efter år. Det er nemlig den bedste squashkage, hvis du spørger os. Opskriften finder du her

Squash boller

Squashboller

Svampede, bløde og lækre squashboller med revet squash og solsikkekerner. De minder på mange måder om vores populære gulerodsbrud og det er da også denne opskrift, som dem her har taget udgangspunkt i. Der sker bare noget fantastisk, når man tilføjer grøntsager til boller. De bliver så svampede og holder sig gode længe. Find opskriften her.

Squash fritter - sunde pommes frites

Squash fritter

Har du hørt om dette før? Og ja, man kan nemlig lave sprøde og lækre pommes frites af squash. Hvis de bliver lavet rigtigt, så er det nemlig muligt at lave dem sprøde, selvom det måske lyder for godt til at være sandt. De er sunde og kaloriefattige i forhold til almindelige pomfritter. Vi elsker i hvert fald at få dem som tilbehør til en sund aftensmad. Find opskriften her.

Squash frikadeller - lækre vegetariske grøntsagsfrikadeller

Squashfrikadeller

Frikadeller lavet helt uden kød, nemlig lækre og smagfulde squashfrikadeller! Vi fik et par drenge til at smage dem her og de var så overraskede over, at der ikke var kød i. De smager nemlig 80% identisk med en rigtig frikadelle. De har en skøn konsistens og får masser af smag fra blandt andet løg og hvidløg, præcis som en rigtig frikadelle. Det her er uden tvivl én af de bedste opskrifter på vegetarfrikadeller, som vi har lavet. Du finder opskriften her.

Spaghetti squash med kødsauce

Spaghetti squash med kødsauce 

Den sunde version af spaghetti med kødsauce, nemlig spaghetti squash med kødsauce. Almindelig spaghetti er udbyttet med squashspaghetti og det smager så skønt! Når man laver spaghetti af squash, så får du et alternativ, som er kalorielet og som stadig har konsistensen af spaghetti. Vi er i hvert fald vilde med den her sunde udgave af spaghetti bolognese. Du finder opskriften her

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag