Lækre hverdagsopskrifter

5 pastaretter med laks

Her får du 5 pastaretter med laks. Laks er en fantastisk fisk og fyldt med sunde fedtsyrer og en masse protein. Vi skal huske at spise laks to gange om ugen, så derfor har vi nu samlet opskrifter til dig, som du kan bruge hvis du har laks på menuen.

Pastaretter med laks

Her har vi fundet nogle af de opskrifter du finder på vores side med laks. Fælles for alle opskrifterne er, at de er nemme og hurtige at lave.

laks

Laks i cremet sauce med tomater og spinat

Opskrift på sprød laks i en cremet flødesauce med tomater og frisk spinat. Lækker aftensmad med fisk, som kan laves på under 30 minutter og som indeholder få ingredienser. Server retten med frisk kogt pasta. Opskriften finder du lige her.

laks

Pastasalat i dildcreme med laks

Lækker og nem opskrift på cremet pastasalt med agurk, tomat, forårsløg og varmrøget laks i en cremet dilddressing. Det er en rigtig sommerret til hygge på terrassen med kold hvidvin, men kan bestemt også laves på en kold vinterdag. Du finder opskriften her.

bagt pasta

Bagt pasta med laks og spinat

Nem opskrift på smagfuld bagt pasta i fad med laks og spinat. Retten skal blot forberedes og derefter hygge sig i ovnen. Det er super nemt.  Find opskriften her.

pastaretter med laks

Lakseret – Cremet pasta med laks

Lækker cremet pastaret med laks og grønt. Vi elsker nemme pastaretter, og denne er ikke en undtagelse. Prøv denne opskrift hvis du vil lave en hurtig, men lækker, omgang aftensmad. Du finder opskriften her.

pastaretter med laks

Pasta med spinat og sprødstegt laks

En skøn opskrift på en smagfuld pastaret med laks, spinat og fløde. Den er vendt i en cremet sovs, som binder hele retten sammen. Retten er perfekt til hverdags aftensmad, men bestemt også hvis man skal have gæster. Find opskriften her.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag