Lækre hverdagsopskrifter

5 retter med få ingredienser

5 retter med få ingredienser

Her får du 5 af vores bedste opskrifter på retter med få ingredienser. Det er skønt når retterne ikke indeholder så mange ingredienser og er nemme at få til. Med disse retter er du garanteret en kort ingrediensliste med maks 8 ingredienser.

Se med nedenfor og bliv inspireret til en nem omgang aftensmad.

retter med få ingredienser

Tortilla pizza med serrano og rucola

Opskrift på de nemmeste tortilla pizza med rucola og serrano. En frisk pizza med sprød og tynd bund med en masse godt frisk topping på. Opskriften finder du lige her.

 

Pita pizza med kartoffel og hvidløg

Skal aftensmaden være nem, men samtidig lækker? Så er disse pita-pizzaer bare en drøn god ide! De er super hurtige at lave, da man snyder lidt med bunden. Du kan også bruge naanbrød som bund, hvis du mere foretrækker den med smag.  Opskriften finder du lige her.

Porretærte med hytteost og skinke

Nem opskrift på en lækker porretærte med hytteost og skinke. Tærter er så nemme at lave og kan fyldes med lige præcis det du har lyst til. Du kan også snildt købe en tærtedej, hvis du er presset på tid. Opskriften finder du lige her.

retter med få ingredienser

Bruschetta med tomat og rødløg

Nem opskrift på lækre bruschetta med tomat og rødløg. Den nemmeste forret, som er mild i smagen og som de fleste kan lide. Det er efter vores mening den perfekte sommerforret. Opskriften finder du lige her.

retter med få ingredienser

Nemt luksus hvidløgsbrød

Nem opskrift på et simpelt luksus hvidløgsbrød, som er det perfekte tilbehør til aftensmad. Du kan bruge lige nøjagtig det brød du har lyst til, men vi foretrækker ciabattabrød, da det bliver let og luftigt. Opskriften finder du lige her.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

 

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag