Lækre hverdagsopskrifter

5 sunde muffins

Her får du 5 lækre, nemme opskrifter på sunde muffins. Der er nogle med banan, med gulerødder, uden sukker, uden gluten og meget mere. Vi lover, at der er en muffin til enhver smag.

Vi elsker at bage sundere alternativer til de søde sager. Og muffins er en af de nemme ting. Det er nemlig hurtigt at røre dejen sammen og de skal også bages ganske kort i ovnen. Mange af de her opskrifter kan derfor laves på under 30 minutter.

Det er altså win-win, når man skal have sunde muffins til at tage sukkertrangen eller hvis de skal bruges i madpakken.

Sunde muffins med chokolade

Sunde muffins med chokoladestykker

En simpel vaniljemuffin med store chokoladestykker. De er glutenfri, laktosefri og er lavet uden hvid sukker. I stedet er de sødet med honning og så indeholder de masser af chokolade. Find opskriften lige her.

Sunde squashmuffins

Squashmuffins 

En sundere udgave af en squashmuffin. De her squashmuffins er super lækre, saftige og er på ingen måde tørre. De kan laves både med eller uden chokolade. Find opskriften lige her.

Sunde bananmuffins

Bananmuffins

De her sunde bananmuffins er ikke glutenfri, men de er til gengæld lavet uden hvid sukker. De mætter godt og er den perfekte sunde madpakkemuffin. Hop ind og hent opskriften her.

Sunde gulerodsmuffins

Sunde gulerodsmuffins med masser af frosting 

Det er muligt at lave en lækker og saftig gulerodsmuffin, som er både glutenfri, sukkerfri og laktosefri. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er lige præcis, hvad de her muffins er. Find opskriften lige her.

Sund kanelkage

Kanelkage muffins 

Vi alle kender vel kanelkagen. Den her er lavet i en sundere udgave og så er den lavet som muffins. En saftig kage lavet på en hemmelig ingrediens, som gør, at de er glutenfri. Men de har stadig en super lækker konsistens. Selvfølgelig også toppet med en cremet glasur. Find opskriften her.

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag