Bagt rødbede med fetacreme

Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på små bagte rødbeder med en lækker fetacreme på toppen. De er perfekte som tilbehør til aftensmaden eller som en del af en tapasbuffet.

Ingrediensliste

  • Bagt rødbede

  • 4 stk. rødbede
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt
  • Fetacreme

  • 200 g. fetaost
  • 0,25 bundt frisk persille
  • 0,25 bundt frisk dild
  • 0,5 fed hvidløg
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Skræl rødbederne og skær dem i stykker af 3 cm.
  2. I en pose blandes olie og salt, hvorefter rødbedestykkerne vendes heri.
  3. En bradepande beklædes med bagepapir, og rødbedestykkerne stilles herpå og bages ved 200 grader varmluft i 45-55 minutter.
  4. Lad dem afkøle.
  5. Blend persille, dild, hvidløg og olie sammen. Når den er blendet tilsættes feta og der blendes yderligere – men pas på, hvis den blendes for langtid bliver fetaen for tynd.
  6. Put nu fetacremen i en sprøjtepose eller almindelig pose og klip et hul i enden. Sprøjt en lille klat på hver rødbedestump og pynt med en krydderurt på toppen.
Bedøm denne ret

Opskrift på bagt rødbede med fetacreme

Opskrift på bagt rødbede toppet med en lækker fetacreme. Dem her har du måske aldrig set før, men det gør absolut ikke noget. Så er det nemlig på tide, at du prøver dem! De er super lækre som tilbehør til aftensmaden eller som en del af et større tapasbord.

Bagt rødbede med fetacreme er super nemt at lave. Vi synes det er så fantastisk en kombination med det søde fra rødbeden og det salte fra fetacremen. Vi serverer altid det afkølet og koldt. Du kan lave de bagte rødbeder og fetacremen dagen før de skal serveres, herved er det en dejlig nem ret der hurtigt kan anrettes. Jo mere der kan forberedes, desto bedre er det. 

Man kan også pifte fetacremen lidt op ved eksempelvis at putte lidt chilisauce i, så den lige får et lille pust af noget spicy.

Skal du finde flere ideer til tapas? Så bør du prøve Blinis med chiliost og sprødstegt serrano, Blinis med hønsesalat ala mummum eller Sliders med crispy chicken og guacamole.

Bagt rødbede med fetacreme

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar