Bagt laks med urtepesto og quinoa

Antal personer: 2

[ekstra]

[/ekstra]

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skær laksefileterne op i midten. De skal ikke skæres hele vejen igennem, men 2/3.
2. Åben dem op og put 1-2 tsk. urtepesto ind og fordel det på hele overfladen. Luk laksen igen. Brug tandstikker, tandtråd (uden smag) eller snor til at binde laksen.
3. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
4. Bag laksefileterne i cirka 18-20 min, alt afhængig af hvor store fileterne er. De er færdige, når der begynder at flyde hvidt ud af siderne på den.
5. Server laksen med kogt quinoa og salat. Et ekstra tip er at servere med en klat af urtepestoen. Hvis man lige blander quinoaen rundt i det, så sidder retten altså lige i skabet!

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort