Banana cream pie

Antal: 1 stk. (springform Ø20 cm)

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Smelt smør. Knus digestive kiks og bland det sammen.
2. Brug enten en springform eller et tærte fad. Fordel kiks i bunden og cirka 1 cm. op ad siderne. Pres kikseblandingen godt ned og op mod siderne, så den bliver fast. Sæt på køl i 15 min.
3. På en pande smeltes smør og brun farin sammen. Tilsæt kondenseret mælk og lad det simre 1 min. Rør det godt sammen og tag det af varmen.
4. Fordel karamellen ovenpå kiksebunden. Sæt tilbage på køl i 1 time.
5. Skær den ene banan i skiver. Fordel skiver af banan ovenpå karamellen.
6. Skær den anden banan i små stykker. Pisk fløde stiv. Bland bananstykkerne sammen med fløden. Fordel fløden ovenpå kagen.
7. Top med chokoladesauce. Sæt på køl indtil servering.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort