Bananis med chokolade-chiagrød

Antal: 2 stk. glas. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Desserten skal laves dagen før, da bananerne skal være frosne og chiagrøden skal have lov til at stå i køleskabet i minimum 4-5 timer.
2. Bland mandelmælk, chiafrø, kakaopulver og honning sammen i en lille skål. Rør det godt sammen og sæt det i køleskabet.
3. Når det er blevet en tyk grød, så er den færdig.
4. Lav din bananis ved at blende dine frosne bananskiver sammen med mandelmælk. Det er super nemt, hvis du har en stavblender. Bare blend det godt sammen, indtil du har en ensartet konsistens, som ligner is.
5. Bland skiftevis chokolade-chiagrød og bananis i et glas. Put evt. kakaonibs, nødder etc. mellem lagene, så du får lidt sprødt.
6. Server med det samme.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort