Banankage med chokoladestykker

Antal personer: 4

 

 

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.
2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse. Imens smeltes smør.
3. Mos bananen med en gaffel.
4. Bland forsigtigt hvedemel, bagepulver og most banan i dejen. Herefter vendes det smeltede smør i dejen.
5. Hak chokolade groft. Bland halvdelen i dejen.
6. Hæld dejen i en rugbrødsform smurt med smør eller beklædt med bagepapir. Drys den sidste halvdel chokolade ovenpå. 

7. Bag kagen i ovnen i ca. 30-35 minutter. Når du kan stikke en tandstik, strikkepind eller grillspyd (noget tyndt og langt) i kagen og den kommer ud ren, så er kagen færdigbagt. 
8. Lad kagen afkøle en smule inden den spises. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort