Baoboller med gris

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Gæren opløses i den lunkne vand. Herefter tilsættes salt, olie og sukker
2. Herefter tilsættes hvedemel og dejen æltes til den er smidig.
3. Stilles til hævning et lunt sted i mindst en time.
4. Dejen rulles ud på et bord drysset med mel. Den deles i cirka 10 lige store stykker. De små klumper formes og rulles ud til ovale cirkler.
5. Den ene halvdel af cirklen pensles med olie, hvorefter den anden halvdel foldes henover.
6. Sættes på en bradepande beklædt med bagepapir.
7. De hæver yderligere en times tid.
8. Imens varmes en dampkoger op.
9. Bollerne ”bages”/dampes i cirka 10 min. Pas på de ikke ligger for tæt i dampkogeren.
10. Afkøles på en bagerist.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort