Blinis med hønsesalat

Antal: 13-15 stk.

 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Bland mel, bagepulver og salt.
2. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske.
3. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne.
4. Kog kyllingebryst og skær i små tern. Lad det afkøle.
5. Hak forårsløg, soltørrede tomater og ananas fint, og dræn det godt.
6. Rør nu dressingen med cremefraiche, mayonaise, salt, peber og karry.
7. Vend nu kyllingen og de hakkede grøntsager i dressingen og lad den gerne trække i køleskabet, hvis tiden er til det.
8. Anret blinisserne med hønsesalaten. Steg eventuelt lidt bacon og hak lidt persille til pynt.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort