Blomkålspizzabund

Antal: 2 stk.

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Riv blomkålen eller blend det fint.
2. Sæt det i mikroovnen i 4-5 minutter eller kog det op i 4-5 minutter i noget vand i en gryde.
3. Vrid nu blomkålsrisene i et rent viskestykke, så det bliver tørt.
4. Bland æg, salt, mozaralla og oregano i en skål. Tilsæt det tørre blomkål.
5. Fordel nu blandingen i to, og form dem til to runde pizza bunde på to stykker bagepapir. Jeg lavede dem lidt større end en middagstallerken (cirka Ø25 cm).
6. Bag nu bundene i 30 minutter ved 200 grader varmluft.
7. Tag dem ud og fordel fyld på - der er ingen grænser - du kan tømme køleskabet eller lave din pizza med dit favorit fyld. Her er den lavet med vores hjemmelavede tomatsauce, bøfmozaralla, pepperoni og frisk basilikum. Den kan også sagtens laves til en lækker vegetar pizza smækfyldt med lækre grøntsager. 
8. Sæt nu pizzaerne i ovnen igen og bag dem yderligere 10 minutter. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort