Blomkålspølsehorn - opskrift på sunde pølsehorn

Antal: 10 stk. 
Tip: Kan fryses. 

Har du prøvet vores opskrift på sunde pølsehorn med kerner? Den er også super lækker. Du finder opskriften lige HER. 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Start ovnen på 180 grader varmluft. Riv eller hak gulerødder og blomkål meget fint. Vi brugte en minihakker.
2. Hæld det over i en skål og bland det med salt, æg og bagepulver.
3. Blend nu havregryn til mel og tilsæt det og hørfrø i skålen. Lad din dej stå og trække i 15 min, så hørfrø og havregryn kan suge noget af væsken. Hvis dejen stadig er meget våd, tilsæt da lidt ekstra havregryn. 
4. Gør nu en bageplade beklædt med bagepapir klar. Put ”dej” rundt om pølserne og placer dem med et stykke mellemrum. Drys evt. med lidt sesamfrø og/eller hørfrø på toppen.
5. Bag dem i cirka 25 minutter.
6. Lad dem afkøle på en rist, så bunden ikke bliver blød. Server evt. med ketchup.

Blomkålspølsehorn - opskrift på sunde pølsehorn

14 kommentarer

  • Mine pølsehorn kom til at smage helt vildt godt! Super lækker opskrift. Jeg vil sige at man kan snilt runde havregrynene op til 100g og mine pølsehorn fik ca. 35 min i ovnen før de fik den ønskede “konsistens” vad der andgår dejen. Jeg brugte også en smule chia frø i min dej.

    Mathilde
  • Hej Katrine
    Det kan de sagtens :)

    Kh
    Amanda / Mummum

    Mummum
  • Kan de fryses ned?

    Katrine
  • Hej Baraa
    Vi har ikke selv prøvet, men umiddelbart burde det godt kunne lade sig gøre :) De bliver selvfølgelig en anden farve.

    Mvh
    Mummum

    Mummum
  • Hej :)
    Kan man erstatte blomkålen med broccoli?

    Baraa

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort