Broccolisalat med bacon og vindruer

Antal personer: 4-6

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skær broccoli i mindre buketter. Sæt en stor gryde over med vand og bring i kog. Når vandet koger, så smides broccoli ned i vandet. Lad det koge i 2-3 min. Hæld vandet fra broccolien. Sæt til afkøling. 
2. Skær rødløg fint. 
3. Steg bacon. Hvis du bruger skiver, så skal det skæres i mindre stykker efter stegning. 
4. Skyl og halver vindruer. 
5. Rør dressingen sammen.
6. Bland afkølet broccoli med vindruer, rødløg, solsikke-, græskarkerner og bacon (gem evt. lidt til at pynte med på toppen). 
7. Bland dressingen i og vend det hele godt rundt, så alt er dækket. 
8. Smag til sidst til med salt og peber, især salt, da det gør en stor forskel for salaten. 
9. Server med det samme eller lad det stå og trække i køleskabet indtil servering. 

Broccolisalat med bacon og vindruer

Broccolisalat med bacon og vindruer

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort