Butterdejsstang med kylling og bacon

Antal personer: ca. 6-8

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Tag butterdejspladerne ud af fryseren, så de kan tø op. 
2. Rens kylling og skær i små tern. 
3. En tør pande vames op, hvorefter bacon og kyllingetern tilsættes. Lad det stege 4-5 min. indtil det er færdigstegt. Tag det af varmen og hæld det over i en si, så evt. væske kan dryppe af. Lad det køle af. Tilsæt her
4. Hak forårsløg fint og skær rød peber i små tern. Bland herefter flødeost, stegt kylling, bacon, forårsløg og peberfrugt sammen i en skål. Rør det hele godt sammen. 
5. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
6. På et stykke bagepapir placeres de 6 butterdejsplader (se billederne længere nede i indlægget). Lad pladerne overlappe hinanden og brug fingrene til at trykke pladerne sammen. 
7. Fordel fyldet på midten af butterdejspladerne. 
8. Brug en pizzaskærer eller en alm. kniv til at skære "strimler" i butterdejen. 
9. Fold strimlerne ind over hinanden skiftevis fra side til side. 
10. Fold enderne ind under dejen. 
11. Pensel med et sammenpisket æg og drys evt. med sesamfrø. 
12. Bag butterdejsstangen på anden nederste rille af ovnen i ca. 40-45 min. Den skal være gyldenbrun på toppen. 
13. Tag den ud af ovnen og lad den køle en smule af inden servering. 

Butterdejsstang med kylling og baconButterdejsstang med kylling og bacon

Butterdejsstang med kylling og bacon

Butterdejsstang med kylling og bacon

 

 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort