Cannelloni med laks og spinat

Antal personer: 4 
Fad: 18 x 30 cm 

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Skyl spinat grundigt. Skær hvidløg, løg, squash, porrer og peberfrugt i strimler. Pil skindet af laksefiletterne og skær dem i tern. 
2. En pande varmes op med lidt olie. Herefter sauteres spinat, indtil det er faldet helt ned og er skrumpet i størrelse. 
3. Tag spinat af panden og placer i en skål. 
4. Sæt panden tilbage på blusset. Tilsæt lidt olie og tilsæt løg, hvidløg, squash, porrer og peberfrugt. Sauter til grøntsagerne bliver bløde. 
5. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. 
6. Tag spinaten op fra skålen og hak det fint. Læg spinaten tilbage i skålen. Tilsæt ricottaost og rør det godt sammen.
8. Pak lasagneplader ud og klip dem til en længde på ca. 12-13 cm. 
9. Et ildfast fad (18 x 30 cm. eller noget tilsvarende) findes frem og smøres med fedtstof. 
10. Tag herefter en lasagneplade. Put ricotta/spinat fyld langs pladen og top med laksetern. Rul den stramt sammen og placer i fadet. Fortsæt sådan med alle lasagnepladerne. 
11. Hæld nu de sauterede grøntsager over rullerne. 
12. Nu laves bechamelsaucen. I en lille gryde smeltes smør. Herefter tilsættes mel under omrøring. Dernæst tilsættes mælk til at saucen har den ønskede konsistens. Lad den simre kort og tilsæt herefter ost og lad det smelte. Smag til med salt, peber og citronsaft. Hæld saucen over grøntsagerne. 
13. Bages i ovnen i ca. 25 min. Hvis den begynder at blive lidt brændt på toppen, så kan du putte staniol over. 
14. Tag fadet ud af ovnen og lad det hvile et par minutter inden servering, så den lige får lov til at trække sig sammen. 

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort