Cheesecake i glas

Antal personer: 4

Print opskriften

Fremgangsmåde

1. Først laves bærcoulis. Den kan sagtens laves dagen før eller timer i forvejen, da den blot skal stå i køleskabet. Frosne bær, vand og flormelis blandes i en lille gryde, hvorefter det hele gives et lille opkog.
2. Sættes til side til afkøling.
3. Ostecremen laves ved at blande piskefløde med flødeost, vaniljesukker, flormelis og citronsaft i en skål. Herefter piskes det hele sammen med en elpisker indtil ønskede konsistens er nået. Det skal gerne være en relativ fast creme (men det bestemmer man jo selv).
4. I glassene placeres først knust digestive, herefter lidt ostecreme og til sidst bærcoulis og friske jordbær. Sådan fortsættes der med endnu et lag. Man kan lave så mange lag man har lyst til eller blot holde sig til ét lag.
5. Serveres med det samme.

Skriv en kommentar

Navn .
.
Kommentaren .

Kommentarer skal godkendes før de bliver offentligtgjort